Leto u Grčkoj.rs

sve potrebne informacije na jednom mestu

Vi ste ovde: Grčka ostrva Zakintos Laganas

Laganas

Ocenite ovu destinaciju (10 glasova, prosek 4.10 od 5)

Cilivi5Laganas se nalazi na južnoj obali Zakintosa i najveće je i „najživlje“ odmorište na ostrvu. Titulu najpopularnijeg mesta na ostrvu duguje predivnim peščanim plažama i noćnom životu i žurkama koje traju do zore. Mnogi objekti su okruženi malim poljima, voćnjacima i maslinjacima, čak i oni sasvim blizu centra.

Laganas ima jednu od najboljih plaža na ostrvu. Duga je oko 5 km, prilično uska i sa peskom koji blago uranja u toplo i kristalno čisto more. Vodeni sportovi su limitirani, jer kornjače koriste neke delove zaliva za gnezda. Oblast je poznata po širokom spektru noćnih klubova i barova, koji organizuju žurke do ranih jutarnjih časova. Ako ste u potrazi za mirnim i opuštajućim odmorom, onda ovo definitivno nije mesto za Vas, već je najpogodnije za mlade i one koji žele igraju i zabavljaju se po celu noć. Može biti pogodna destinacija samo za porodice i parove kojima ne smeta buka iz noćnih klubova i barova.

Postoji veliki izbor restorana i taverni, koje služe sve vrste međunarodnih i lokalnih jela - od fine kuhinje do grickalica i pljeskavica. Tu je i dosta prodavnica, suvenirnica, ali i butika i supermarketa. Javni prevoz redovno saobraća do obližnjeg grada Zakintosa, dajući vam mogućnost da istražite glavni grad ostrva.

Laganas1
Laganas2
Laganas3
Laganas4
Laganas5
Laganas6
Laganas7,
1/7 
start stop bwd fwd

Vaši opisi i utisci  

 
-1 #3 puf1 04-02-2012 13:20
Leganes nocu od 01-05h izgleda kao ratna zona u kojoj divljaju pijani Englezi a bogami ni nasi ne zaostaju,pa ko voli nek izvoli,ja ne !
Citiraj
 
 
+1 #2 Bokica 26-11-2011 13:11
Zabava :-) Opušteni ljudi totalno
Citiraj
 
 
+7 #1 mladen 09-12-2010 17:34
Žurke, žurke i samo žurke!
Citiraj