Leto u Grčkoj.rs

sve potrebne informacije na jednom mestu

Vi ste ovde: Grčka ostrva Zakintos Cilivi (Tsilivi)

Cilivi

Ocenite ovu destinaciju (3 glasova, prosek 4.33 od 5)

Cilivi4Cilivi se nalazi na severnoj obali idiličnog ostrva Zakintos, 9 km od aerodroma i 5 km od glavnog grada ostrva, grada Zakintos. Cilivi je brzo postao jedno od glavnih letovališta na ostrvu. Sve vrvi od porodičnih taverni, restorana, barova i noćnih klubova, što čini ovo mesto jednim od epicentara ostrva za zabavu i noćni život.

Prvobitno malo naselje, prošireno je u poslednjih nekoliko godina, i postalo glavno mesto za uzbudljiva letovanja, ali opet bez udaljavanja od svog tradicionalnog grčkog nasleđa. Mesto je postavljeno među maslinjacima i vinogradima, a posebna atrakcija je fantastična zlatna peščana plaža, duga oko 2 km, koja i više nego zaslužuje svoju Plavu zastavu kao nagradu za čistoću. Pesak se nežno spušta u more, što ga čini idealnim mestom za decu, koja mogu da uživaju u potpunoj bezbednosti.

„Friendly Fun“ atmosfera, u kombinaciji sa prirodnim lepotama Grčke i zagarantovanim lepim vremenom, čini ovo naselje idealnim mestom za turiste svih uzrasta.

Ciliv1
Cilivi2
Cilivi3
Cilivi4
Cilivi5
Cilivi6
Cilivi7
1/7 
start stop bwd fwd

Vaši opisi i utisci  

 
+3 #1 puf1 04-02-2012 13:34
Obisao sam ceo Zakintos i mogu reci da je Cilivi (vila Regina) pravi izbor.Za obilazak je sve blizu ,mesto je mirno taman koliko treba ,ima gde izaci u provod,dobro snabdeveno i sve na dohvat ruke.Plazi su prosle godine oduzeli plavu zastavicu ali je i pored toga ona odlicna.
Preporuka da izlet autobusom sa cuvenom i sarmantnom gospodjom Verom se nesme propustiti !
Citiraj