Leto u Grčkoj.rs

sve potrebne informacije na jednom mestu

Vi ste ovde: Pravila i uslovi korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja sajta

Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila i uslove korišćenja našeg sajta, jer se pristupanjem na isti i korišćenjem istog slažete sa uslovima i pravilima koji slede. Ukoliko se ne slažete sa nekim ili svim pravilima i uslovima, nemojte koristiti sajt. Ovaj sajt, kao i bilo koji njegov deo, izričito je zabranjeno koristiti u nezakonite svrhe.

Privatnost korisnika
Očuvanje Vaše privatnosti je jedan od prioriteta sajta letougrckoj.rs. Sajt neće ustupati, distribuirati, niti prodavati privatne podatke (kao što su e-mail adresa, ime i prezime) trećoj strani, osim ako korisnik to izričito i pismeno zahteva. Zadržavamo pravo korišćenja ovih podataka samo u slučaju teškog kršenja pravila sajta ili nezakonitog korišćenja od strane korisnika.

Vlasnička i autorska prava
Sve dok ne krše pravila korišćenja, svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta. Sajt se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koje su kreirali i poslali posetioci i vezama ka spoljašnjim stranicama. Sve sadržaje posetioci koriste na vlastitu odgovornost i mi ne možemo snositi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sajta, posebno u vezama sa spoljašnjim stranama.
Na sajtu se nalazi i sadržaj prikupljen iz spoljnih izvora. Kod svakog takvog sadržaja navedeno je ime kreatora i link ka njegovoj strani. Ukoliko smatrate da je ovaj sajt povredio vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavestite, a sporni sadržaj će, nakon provere, biti uklonjen.

Tekstovi i fotografije posetilaca
Omogućavamo svojim posetiocima i registrovanim korisnicima da pošalju svoje fotografije (na Forumu ili putem e-maila) i tekstove (opisi destinacija, poruke na forumu, slanje Vaših putopisa i tekstova na naš e - mail). Zadržavamo pravo da obrišemo ili ne objavimo poslate fotografije i tekstove, ukoliko smatramo da oni ne zadovoljavaju standarde ili nisu odgovarajućeg kvaliteta, kao i ukoliko oni svojim sadržajem krše pravila sajta. Kod sadržaja poslatog od strane korisnika obavezno prikazujemo korisničko ime korisnika koji je poslao fotografije i tekstove, i pretpostavljamo da su oni njegovo vlasništvo. U slučaju eventualnog kršenja autorskih prava, svu odgovornost snosi korisnik koji je poslao fotografije i tekstove. Slanjem fotografija i tekstova korisnik daje pravo sajtu letougrckoj.rs da ih dalje koristi, ali isključivo za potrebe sajta.

Nadamo se da ćete uživati u našem sajtu.

Sa poštovanjem,
www.letougrckoj.rs