Leto u Grčkoj.rs

sve potrebne informacije na jednom mestu

Vi ste ovde: Kontinentalni deo Olimpijska regija - Pieria Olimpik Bič

Olimpik Bič

Ocenite ovu destinaciju (13 glasova, prosek 3.38 od 5)

1Olympic Beach je letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža s toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život.

Ulice su prepune taverni, kafeterija i raznih prodavnica i butika. Olimpik Bič je udaljen sedam kilometara od grada Katerini - kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Solun je udaljen 70 kilometara.

Za porodice sa malom decom mesto je odlično, sa puno parkića. Uz plažu se prostire duga staza kojom se može prošetati do Paralije, gde ima nekoliko dobrih diskoteka i kafića. Plaža je čista i prostrana, u junu i julu i bez trave koja je česta u ovom delu grčkih mora. Odlična klima zbog blizine Olimpa. Najmlađi putnici će se ovde sigurno najlepše provesti.

1
2
3
4
5
1/5 
start stop bwd fwd

Vaši opisi i utisci  

 
+4 #1 Traveler 15-11-2010 19:36
Malo i mirno mesto, ali sadržajno i mislim da svi mogu pronaći neki vid zabave, bez obzira na godine. Preporučujem plaže bliže Paraliji, mislim da su čistije. Ako ostajete 10 dana verovatno ćete poželeti da obiđete i druga mesta, jer je Olympic Beach malo mesto, tako da obiđite Katerini i Paraliu, a ni Solun nije daleko. Deci će odgovarati more, jer je plićak daleko. Sve u svemu, ništa posebno atraktivno, ali solidno za odmor koji ne košta mnogo.
Citiraj