Leto u Grčkoj.rs

sve potrebne informacije na jednom mestu

Vi ste ovde: Grčka ostrva Krf Agios Georgios

Agios Georgios

Ocenite ovu destinaciju (10 glasova, prosek 4.30 od 5)

Agios_Georgios4Smešteno 30 km od grada Krfa, malo odmaralište Agios Georgios, ili Sveti Đorđe kako ga neki zovu, je raj za ljubitelje mirnog odmora. Do sada, zahtevi savremenog turizma nisu pokvarili prirodne lepote ovog ugodnog zaliva. Ovo je Agios Georgios na severu i treba ga razlikovati od drugog odmarališta sa istim imenom na jugu ostrva. Predivan izgled polja, maslinjaka i šumovitih brda ostavće Vas bez daha.

Pošto nije poznat po noćnom životu, Agios Georgios odgovara porodicama sa malom decom, ili parovima i pojedincima svih uzrasta koji uživaju u mirnom odmoru u prekrasnom mestu, dok u isto vreme pruža beskrajnu zabavu za decu na plaži ili oko bazena hotela.
Za više noćnog života lako je uzeti taksi ili svojim ili iznajmljenim automobilom otići u 20 km udaljeni Sidari. Za tinejdžere ili odrasle osobe koje žele buran, divlji noćni život, Agios Georgios definitivno nije mesto. Za naglašene “radoholike“ ovo je idealno mesto, jer nemate drugog izbora nego da usporite. Sve ide sporo ovde.

Ovde postoji veliki izbor prijateljskih taverni, restorana, mini-marketa i nekoliko suvenirnica, uz poneku malu prodavnicu kvalitetne robe, kao što je "M.A. Jewellery", za dobar ručno izrađeni zlatni i srebrni nakit. U mestu postoji i kuglana, kao i nekoliko Internet kafea.
Možete iznajmiti bicikl, motor ili čamac, a na raspolaganju su Vam i vodeni sportovi na plaži.

Dok ste ovde, ako imate priliku i volju da se provozate, obavezno obiđite mesto Afionas ili selo Pagi, gde ćete uživati u predivnim pogledima na zaliv i u tradicionalnim tavernama i kafeima.

Agios_Georgios1
Agios_Georgios2
Agios_Georgios3
Agios_Georgios4
Agios_Georgios5
Agios_Georgios6
Agios_Georgios7
1/7 
start stop bwd fwd

Dodajte Vaš opis i utiske