Leto u Grčkoj.rs

sve potrebne informacije na jednom mestu

Vi ste ovde: Kontinentalni deo Halkidiki - Sitonija Vurvuru

Vurvuru

Ocenite ovu destinaciju (21 glasova, prosek 3.90 od 5)

1Vurvuru se nalazi na istočnoj strani Sitonije, između Sartija i Ormos Panagie. Od Soluna je udaljen 120 km, a od solunskog aerodroma 110 km.

Karakterišu ga prelepe peščane plaže, mala stenovita ostrva, pećine, kristalno čisto more, šumska područja i mnoge vikendice. Plaže i more su idealni za porodice sa malom decom, jer je more na nekim mestima plitko i desetine metara od obale. Vodeni sportovi su ovde veoma zastupljeni, a Vurvuru je vrlo privlačan i za ronioce, jer se nedaleko od obale na dubini od 18 - 22 metra nalazi koralni greben. Na putu od Vurvurua do mesta Sarti postoji niz odlično opremljenih autokampova, a najpoznatiji je „Armenistis“, poznat po dugoj peščanoj plaži.

U Vurvuruu ima nekoliko veoma luksuznih turističkih objekata, mnogo vikendica i soba za izdavanje. Mesto je puno restorana, barova, beach barova i taverni u kojima možete uživati u veoma ukusno pripremljenim morskim plodovima.

Ako volite da istražujete predivnu prirodu ili da se opustite na impresivnim plažama, onda je Vurvuru definitivno mesto za Vas.

1
2
3
4
5
1/5 
start stop bwd fwd

Dodajte Vaš opis i utiske