Leto u Grčkoj.rs

sve potrebne informacije na jednom mestu

Vi ste ovde: Kontinentalni deo Halkidiki - Kasandra Kriopigi

Kriopigi

Ocenite ovu destinaciju (6 glasova, prosek 3.50 od 5)

Kriopigi1Kriopigi se nalazi na Kasandri, 90 km od Soluna. Mesto je je izgrađeno na padinama prelepih zelenih brda i pruža zapanjujući pogled na zaliv.

Ova oblast je naseljena od drevnih vremena, a Kriopigi je izgrađen na mestu gde su bili drevni gradovi Neapolis i Flegra.

Savršeni klimatski uslovi, kombinacija zelenih planina i čistog mora (dve plaže nagrađene Plavom zastavom), sve to zajedno čini Kriopigi visoko kvalifikovanim i veoma posećenim prelepim turističkim mestom.

U Kriopigiju se nalazi "Edukativni istraživački i uslužni trening centar“, gde pedagozi iz celog sveta dolaze da prisustvuju seminarima i konvencijama tokom cele godine. Iz Kriopigija možete ići u obliazak Svete Gore, pećine Petralona, drevnog Olimpa i Aristotelovog rodnog mesta, Stagire, itd.

Mesto je puno savremenih hotela i vila, kamping mesta, barova, taverni, prodavnica... Sa obzirom da je Kriopigi popularna destinacija za letovanje, postoji i veliki izbor zabavnih aktivnosti, uključujući i vodene sportove. Kalitea, sa svojim restoranima, barovima i noćnim životom, nalazi se na 4 km od Kriopigija.

Kriopigi1
Kriopigi2
Kriopigi3
Kriopigi4
Kriopigi5
1/5 
start stop bwd fwd

Dodajte Vaš opis i utiske